[Akademik] Eğitim Fakültemizde 2025 Yılı Brifing Sunumu, Rektörümüzün Katılımıyla Gerçekleştirildi


Eğitim Fakültemizde 2025 yılına ilişkin brifing sunumu, Dekanımız tarafından, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK ve üniversite üst yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya fakültemizin akademik ve idari personeli de iştirak etti.
Brifing kapsamında; fakültemizde 2025 yılı içerisinde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri, Ar-Ge çalışmaları, toplumsal katkı faaliyetleri ile liderlik ve yönetişim süreçleri ele alındı. Ayrıca, EPDAD süreçleri çerçevesinde kaydedilen gelişmeler ve gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, Eğitim Fakültesinin üniversitemiz ve ilimiz açısından taşıdığı öneme vurgu yaparak, fakültenin gelişimine katkı sağlayan başta fakülte yönetimi olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür etti. Rektörümüz ayrıca üniversitemizdeki güncel gelişmeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Toplantının sonunda Sayın Rektörümüze yöneltilen sorular yanıtlandı. Program, düzenlenen kokteyl ile sona erdi.
Arş. Gör. HASİBE OTAL (0484) 212-1111 / 3195
Eğitim Fakültesi
31.3.2026